Petronela Luca – O poveste de succes

..invl

Joi, 1 noiembrie 2018, am avut onoarea de a primi la CTHC pe d-na Petronela Luca, în cadrul unei activități extra-școlare – Invitatul lunii – care s-a bucurat de mare succes anul trecut, atunci când am demarat acest proiect. 

Am cunoscut un om de suflet, pătruns de pasiunea pentru ceea ce face, un profesionist desăvârșit, un manager în adevăratul sens al cuvântului, pentru că, nu întâmplător, Unident se află an de an în topul microintreprinderilor din județul Tulcea.

A fost o frumoasă poveste despre succes, despre valori și principii de viață, despre vise și dorințe împlinite, dar, înainte de toate, o poveste despre încrederea în sine, în cei apropiați și în Dumnezeu. 

Mă felicit pentru inspirația de a o invita pe d-na Petronela Luca să deschidă seria Invitaților lunii din acest nou an școlar, îi mulțumesc pentru faptul că a acceptat, mă bucur că a reușit să își stăpânească emoțiile și să ne transmită o parte din experiența sa, foarte mult din căldura-i sufletească și măcar o fărâmă din încrederea sa, din credința că, dacă vrei și crezi în tine, vei reuși.

Sperăm să ne reîntâlnim cu d-na Petronela Luca pe 8 noiembrie, atunci când CTHC împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani. La fel cum ne-am dori să îi reîntâlnim pe toți cei care ne-au fost invitați anul școlar trecut.

Dar până atunci, pentru că această acțiune trebuie să aibă și un feedback, vă rog și pe voi, cei care ați fost în amfiteatru, să ne împărtășiți câteva gânduri despre întâlnirea de azi!

……………………

    Mihai Tiuliumeanu

Director adjunct CTHC

Video:

Foto:

Această prezentare necesită JavaScript.

……………

11 gânduri despre ”Petronela Luca – O poveste de succes

 1. Anonim zice:

  Pana azi, credeam ca tehnologia și emoția se exclud oarecum însă astăzi am ascultat un om pasionat de evoluție, tehnologie, care a vorbit, a simțit și a transmis emoție cat poate nici unii dascăli nu reusesc! Felicitari!

  Apreciat de 1 persoană

 2. ioana zice:

  doamna doctor a fost foarte calda, si emorionata 😊 dar a fost interesant! voiam sa aflu mai mult despre cum era cand era de varsta noastra si de ce s-a gandit sa fie dentist. in rest fost bine

  Apreciat de 1 persoană

  • LUCA PETRONELA zice:

   Multumesc frumos Ioana. Am sa-ti raspund ca eram asa cum sunt tinerii tuturor timpurilor: creativa, curioasa, dornica de a descoperi si explora, visatoare si mult prea timida. Mi-am dorit sa fac medicina dentara, deoarece nu am simtit teama de dentist niciodata, tata avand un prieten dentist – Dr. Rener, care ne vizita frecvent. Mai mult, cabinetul dentar era langa scoala primara si nu piedeam nicio ocazie de a ma urca pe fotoliul dentar, chiar si atunci cand nu aveam un motiv real. Cred ca eram atrasa inca de pe atunci de mediul medical si de faptul ca pot face ceva pentru oameni, sentiment care ma face sa ma simt minunat.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s